Verwarmd Wintervaren

Verwarmd Wintervaren

Vanaf 1 december 2021 starten wij met het unieke ‘wintervaren’ bij Qrafter. Met de juiste kleding, verwarmde Stoov® kussens, dekentjes én een heater genieten van de mooie natuur terwijl het heerlijk rustig is op het water. Ideaal voor een familie- of vriendenuitje. Onze elektrische, comfortabele en fluisterstille boten zijn ideaal geschikt om op deze mooie winterdagen de natuur in Loosdrecht of Oudewater te verkennen.

Op dagen dat het niet regent óf hard waait is het heerlijk op het water. Juist op deze dagen is het mooi om een gezellige vaartocht te maken. In samenwerking met Restaurant Porto in Loosdrecht en Hotel Broeck in Oudewater is het mogelijk om een bakje erwtensoep, glühwein of warme chocomel (met rum) mee te nemen tijdens de vaartocht.

Hoe werkt het Wintervaren?

Van 1 december t/m 28 februari hebben wij speciale dagdelen aangemaakt voor het maken van een wintervaartocht. Je kunt kiezen uit de ochtend van 09:30 tot 12:30 óf de middag van 13:00 tot 17:00. Na aankomst volgt een korte instructie, waarna jullie lekker het water op kunnen. De verwarmde kussens, warme dekens en de heater gaan mee aan boord. We raden aan om lekker warme kleding aan te trekken, waardoor het heerlijk warm is en blijft tijdens de vaartocht.

Goedweer-garantie
Blijkt het te regenen of hard te waaien? Dan cancelen we boeking en proberen we een nieuwe datum uit te zoeken. Dit kan heel flexibel bij ons.

Wij hanteren vaste bedragen per dagdeel die verschillen per type Qrafter.
Overzicht tarieven


Wacht niet langer, boek jouw Wintervaartocht

Reserveer deze unieke ervaring »

Hi, Qaptains hier👋

Waar kunnen we je mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bel Qaptains085 0657288 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 9:00 tot 20:00 uur is iemand aanwezig.
WhatsApp Qaptains Mail info@Qaptains.nl
Liever een eigen Qrafter?

Vaar 100% elektrisch, stil en schoon met onze Dutch-build modellen. Bekijk ons aanbod.