Onze boten

Luxe, ruime Qrafter e-boats

Bij Qaptains verhuren wij premium Qrafter sloepen en loungeboten. Onze 8-persoons e-Qruiser en de 12-persoons e-Lounger. Comfort en gemak staan hierbij voorop. De boten zijn gemakkelijk te besturen en je hebt geen vaarbewijs nodig.

De indeling van de boten is hetzelfde met een grote U-loungebank voorin en een comfortabel zonnedek achterop. Ook zijn beide type boten voorzien van een elektromotor. Via de open doorloop kun je gemakkelijk naar het zwemplateau voor een duik in het water.

Het nieuwe varen is goed zichtbaar in de Qrafter loungeboten. Een Qrafter is een uniek vaartuig en zo zie je er niet veel. Een Qrafter lijkt een terrasje op het water met praktische afmetingen. Heel wat anders dan een traditionele boot zoals een sloep of vlet. Je hebt geen vaarbewijs nodig om te varen met deze Qrafter loungeboten.


Qrafter e-Lounger 650

12 persoons. Beschikbaar in Loosdrecht

De vaareigenschappen van de 100% elektrische Lounger zijn erg goed. De boot is licht en wendbaar en door de catamaran-constructie is de boot ook erg stabiel. Zeeziek worden is daarom erg lastig op de Qrafter. Je kan het omschrijven als een kleine beachclub op het water. De boot is zeer praktisch ingericht, biedt plaats aan 12 personen en is ideaal voor zowel een kleine als een grotere groep. Met een zonnedek, zwemplateau, toilet, schaduwdoek, U-loungebank is de boot hip uitgerust en ideaal voor een vaartochtje met familie of vrienden.


Qrafter e-Qruiser 600+

8 persoons. Beschikbaar in Loosdrecht én Oudewater

Varen met de e-Qruiser is een unieke ervaring. De boot is 100% elektrisch, erg stabiel en vooral erg comfortabel. De vaareigenschappen zijn verbeterd en de boot is geschikt voor wat langere vaartochten. Met een Waterworld inboard motor vaart de boot zéér gemakkelijk. De Qrafter e-Qruiser biedt plaats aan 8 personen, beschikt over een geluidssysteem, een luxe kussenset, en een heerlijk zonnedek. Wat een luxe al zeggen wij het zelf! Waarom een boot huren, als je ook een comfortabele, stijlvolle e-Qruiser kunt huren?


Wacht niet langer, huur een Qrafter Loungeboot

Reserveer deze unieke ervaring »

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Hi, Qaptains hier👋

Waar kunnen we je mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bel Qaptains085 0657288 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 9:00 tot 20:00 uur is iemand aanwezig.
WhatsApp Qaptains Mail info@Qaptains.nl
Liever een eigen Qrafter?

Vaar 100% elektrisch, stil en schoon met onze Dutch-build modellen. Bekijk ons aanbod.