Zoek

Het start allemaal met een hele simpele vraag; waar en wanneer zou je willen varen? Ontdek de Loosdrechtse Plassen of maak een mooie vaartocht dwars door het Groene Hart vanuit het historische stadje Oudewater.

In deze stap geef je aan welke tijden je graag wilt varen. We werken met minimale vaartochten van 3 uur. Geef jouw begintijd en gewenste eindtijd aan en je kan naar de volgende stap:

Heb je voor de rest nog vragen? Laat het ons weten door te bellen naar 085-0657288 of mail naar info@Qaptains.nl

Reserveer

Kies de boot waarmee je wilt varen. Ga je voor de ruime e-Lounger of de comfortabele e-Qruiser. Reserveer je unieke ervaring op het water voor 1 tot 12 personen en kies eventueel één van onze leuke hapjes- en borrelboxen voor tijdens de vaartocht.

In samenwerking met de locaties hebben wij het mogelijk gemaakt om extra arrangementen te reserveren. Je kan kiezen uit alles wat nodig is voor een onbezorgde en gezellige ervaring. Wil je bij aankomst een lekker flesje koude wijn of een compleet borrelpakket? Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende arrangementen, deze kun je zien tijdens het reserveren.

Geniet

Op de dag van de vaartocht geeft onze walkapitein een duidelijke instructie en kunnen jullie lekker het water op. Blijkt het slecht weer te zijn? Kosteloos kan de reservering geannuleerd worden en verplaatst worden naar een andere datum. Niets staat meer in de weg voor een fantastische ervaring op het water. Vergeet niet na afloop een leuke foto met de groep te posten #qrafter

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom Qrafter loungebootverhuur? Volg ons op Instagram en Facebook.

Over de boot

 

Algemeen Geen vaarbewijs nodig
Maximaal 12 personen
Elektrische aandrijving
Tot 8 km/u
Voorzieningen Geluidsinstallatie
Schaduwdoek
Zwemplateau
Zonnedek
Loungebanken
Toilet
Extra’s Luxe koelbox
BBQ
Schipper optioneel
Instructiekaart

Waarom Qrafter?

Heeft de boot je nog niet overtuigd? Dan het volgende misschien wel

1-12 personen

Wij verhuren 2 type Qrafters. De e-Lounger voor 12 personen en de e-Qruiser voor 8 personen. Qua indeling zijn de boten hetzelfde. Ruime boten met brede loungebanken en een open doorloop naar het grote zwemplateau. De boten zijn ruim, maar zeker niet te ruim om ook met een klein gezelschap een leuke dag te beleven. De robuuste boten zijn stabiel en makkelijk te besturen zonder vaarbewijs. Wil je met meerdere personen varen? Dan is het mogelijk om meerdere Qrafters te huren.

Al vanaf €35,- per uur

Wij hanteren een vaarduurkorting. Hoe langer de vaartocht, hoe meer korting. Bij de reservering betaal je voor de vaartocht en een borgbedrag die je na afloop gelijk teruggestort krijgt. Wij verhuren 2 type loungeboten. Onze e-Lounger is voor 12 personen en wat ruimer dan onze compacte e-Qruiser voor 8 personen. Qua indeling zijn de boten identiek met een grote, ruime rondzit voorin en een comfortabel zonnedek achterop de boot.

Kosteloos annuleren en goed-weer garantie

Tot 4 dagen van tevoren kun je kosteloos annuleren. Jouw vaartocht wordt dan omgezet in vaartegoed en jouw reservering kan kosteloos worden verplaatst. Zolang het niet hard regent of stormt is het prima vertoeven op een Qrafter. Is het slecht weer op de dag van de reservering? De reservering is kosteloos te annuleren en te verplaatsen naar een moment dat het wel mooi weer is. Goed weer gegarandeerd dus!

Geen vaarbewijs nodig

De boot is niet langer dan 15 meter en gaat niet sneller dan 20 km/u. Mooi! Dat betekent dat er geen vaarbewijs nodig is om een Qrafter te besturen. Iedereen boven de 21 jaar mag een Qrafter besturen.

Geruisloos varen, 100% elektrisch

Dankzij de elektromotor zal je nauwelijks geluid van de motor ervaren. Dat betekent dat je alleen het kabbelende water en de fluitende vogels zult horen (en misschien de lekkere muziek die jij zelf hebt aangezet). Milieubewust en rustgevend. Lekker toch?

Online reserveren en betalen

Het reserveren van een Qrafter bij Qaptains is heel makkelijk. Kies een datum en een starttijd en geef aan hoelang je wilt varen. Het reserveren is in enkele stappen gebeurd. Reserveren kan via een pc, tablet of smartphone.Je ontvangt een bevestiging van de reservering en een korte instructiekaart. Heb je een vraag bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!

Ideaal voor gezin, groep of zakelijk gezelschap

De Qrafter is een ruime loungeboot, maar ook met een kleiner gezelschap is het prima vertoeven op de boot. Daarom is de boot zowel voor kleinere als grotere gezelschappen geschikt. Op de loungebank voorin is er plaats voor 10 personen en achterop het zonnedek is ook ruimte genoeg!

Stabiele, ruime loungeboot

Comfortabel varen staat voorop bij Qaptains. De stabiele Qrafter boten zijn voorzien van een luxe kussenset en een bluetooth geluidsinstallatie. Een kleine privé beachclub op het water. Zo kun je de vaarbeleving het beste omschrijven.

Heerlijke arrangementen mogelijk

Hotel Broeck in Oudewater en Restaurant Porto in Loosdrecht kunnen heerlijke hapjes & drankjes verzorgen voor tijdens de vaartocht. Denk hierbij aan een borrelpakket, wijn-arrangement of een speciaalbier-pakket. In combinatie met de arrangementen krijg je er een luxe koelbox bij.

Hi, Qaptains hier👋

Waar kunnen we je mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bel Qaptains085 0657288 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 9:00 tot 20:00 uur is iemand aanwezig.
WhatsApp Qaptains Mail info@Qaptains.nl
Liever een eigen Qrafter?

Vaar 100% elektrisch, stil en schoon met onze Dutch-build modellen. Bekijk ons aanbod.