Covid-19 maatregelen

Huur een luxe loungeboot en ervaar de vrijheid op het water

Ontdek Qaptains

Om veilig te varen hebben we maatregelen getroffen.

Het nieuwe vaarseizoen is begonnen in Loosdrecht en Oudewater! Uiteraard wel met enkele maatregelen om het allemaal zo veilig mogelijk te maken. Onze ruime, comfortabele Qrafter boten zijn ideaal voor gezin en huishouden. Geen huishouden? Dan mogen er maximaal 2 personen een boot huren.

Onze maatregelen:

Te huur als gezin/huishouden

Als gezin/huishouden kun je een Qrafter loungeboot huren. Geen gezin? Dan hebben we een max van 6 personen voor de Lounger en 4 personen voor de Qruiser. Op de boot hebben we genoeg ruimte om de minimale afstand van 1,5 meter te hanteren

Vaartochten verspreid over de dag

Om druktes op de steiger te voorkomen spreiden wij de vertrektijden van de Qrafter zo veel als mogelijk. Je kunt tijdens het reserveren jouw gewenste vertrektijd wél gewoon selecteren als die beschikbaar is

Kosteloos annuleren

Je hebt in deze periode de mogelijkheid om kosteloos te annuleren bij twijfel over de gezondheid

Reinigen van de loungeboot

Vóór en na de vaartocht reinigen wij de boot intensief, zodat de opvarenden altijd met een schone, gereinigde boot vertrekken

Instructies walkapitein

Volg de instructies van de walkapitein ten alle tijden op. De walkapitein op locatie staat voor jou klaar met instructies. Ter plekke geeft de walkapitein aanwijzingen om alle maatregelen zo goed als mogelijk te hanteren

Altijd 1,5 meter afstand

Houd overal 1,5 meter afstand van anderen en respecteer met z’n allen de maatregelen van het RIVM. Het is super dat we met deze maatregelen toch nog het water op kunnen. Laten we ervan bewust zijn dat het hanteren van alle maatregelen daarom ook erg belangrijk is!

Of neem bij vragen contact met ons op.

Waarom Qrafter?

Vanwege onze goed weer garantie, koelbox en heerlijke arrangementen?

1-12 personen

Wij verhuren 2 type Qrafters. De e-Lounger voor 12 personen en de e-Qruiser voor 8 personen. Qua indeling zijn de boten hetzelfde. Ruime boten met brede loungebanken en een open doorloop naar het grote zwemplateau. De boten zijn ruim, maar zeker niet te ruim om ook met een klein gezelschap een leuke dag te beleven. De robuuste boten zijn stabiel en makkelijk te besturen zonder vaarbewijs. Wil je met meerdere personen varen? Dan is het mogelijk om meerdere Qrafters te huren.

Al vanaf €35,- per uur

Wij hanteren een vaarduurkorting. Hoe langer de vaartocht, hoe meer korting. Bij de reservering betaal je voor de vaartocht en een borgbedrag die je na afloop gelijk teruggestort krijgt. Wij verhuren 2 type loungeboten. Onze e-Lounger is voor 12 personen en wat ruimer dan onze compacte e-Qruiser voor 8 personen. Qua indeling zijn de boten identiek met een grote, ruime rondzit voorin en een comfortabel zonnedek achterop de boot.

Kosteloos annuleren en goed-weer garantie

Tot 4 dagen van tevoren kun je kosteloos annuleren. Jouw vaartocht wordt dan omgezet in vaartegoed en jouw reservering kan kosteloos worden verplaatst. Zolang het niet hard regent of stormt is het prima vertoeven op een Qrafter. Is het slecht weer op de dag van de reservering? De reservering is kosteloos te annuleren en te verplaatsen naar een moment dat het wel mooi weer is. Goed weer gegarandeerd dus!

Geen vaarbewijs nodig

De boot is niet langer dan 15 meter en gaat niet sneller dan 20 km/u. Mooi! Dat betekent dat er geen vaarbewijs nodig is om een Qrafter te besturen. Iedereen boven de 21 jaar mag een Qrafter besturen.

Geruisloos varen, 100% elektrisch

Dankzij de elektromotor zal je nauwelijks geluid van de motor ervaren. Dat betekent dat je alleen het kabbelende water en de fluitende vogels zult horen (en misschien de lekkere muziek die jij zelf hebt aangezet). Milieubewust en rustgevend. Lekker toch?

Online reserveren en betalen

Het reserveren van een Qrafter bij Qaptains is heel makkelijk. Kies een datum en een starttijd en geef aan hoelang je wilt varen. Het reserveren is in enkele stappen gebeurd. Reserveren kan via een pc, tablet of smartphone.Je ontvangt een bevestiging van de reservering en een korte instructiekaart. Heb je een vraag bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!

Ideaal voor gezin, groep of zakelijk gezelschap

De Qrafter is een ruime loungeboot, maar ook met een kleiner gezelschap is het prima vertoeven op de boot. Daarom is de boot zowel voor kleinere als grotere gezelschappen geschikt. Op de loungebank voorin is er plaats voor 10 personen en achterop het zonnedek is ook ruimte genoeg!

Stabiele, ruime loungeboot

Comfortabel varen staat voorop bij Qaptains. De stabiele Qrafter boten zijn voorzien van een luxe kussenset en een bluetooth geluidsinstallatie. Een kleine privé beachclub op het water. Zo kun je de vaarbeleving het beste omschrijven.

Heerlijke arrangementen mogelijk

Hotel Broeck in Oudewater en Restaurant Porto in Loosdrecht kunnen heerlijke hapjes & drankjes verzorgen voor tijdens de vaartocht. Denk hierbij aan een borrelpakket, wijn-arrangement of een speciaalbier-pakket. In combinatie met de arrangementen krijg je er een luxe koelbox bij.

Je hoeft ons niet te geloven...

Geloof onze gasten maar

Hele leuke middag gehad met de Qruiser in Oudewater. Genoeg ruimte en zag er netjes uit. Het was nog even twijfelachtig of we konden uitvaren ivm de weersverwachting, maar zijn daarin goed bijgestaan door Qrafter, helemaal top!

– Karolien Sleeuwenhoek

Een hele dag gevaren op Loosdrecht met de Lounger. Was in 1 woord geweldig!!! Jaap de walkapitein is een superleuke man die op een gezellige manier uitleg geeft hoe de boot werkt. De boot was ruim en iedereen kan deze besturen. Een koelbox mee met heerlijke hapjes van Restaurant Porto geregeld via Qrafter.

– Saskia van Londen

Super leuke tocht gehad met de Qruiser in Oudewater! De borrelbox van Broeck is zeker ook een aanrader. Top service bedankt!

– Natasja de Vos

Echt een aanrader. Samen met ons gezin van 4 vandaag de verjaardag van mijn man gevierd op het water. Top geregeld. Bedankt voor de leuke dag 👍🏼🥂

– Daphne Groenewald

Prima boot, voldoende ruimte voor veel personen voor een betaalbare prijs! 🙂

– Marleen Vane

Gisteren m’n verjaardag op Qrafter gevierd was een dag om niet te vergeten echt een top boot heerlijk!! Over paar weken zeker nog een keer! 👍

– Desiree van Dam

We hebben heerlijk genoten met 10 meiden op de Zevenhuizerplas met de Qrafter. Genoeg ruimte om te genieten. Geen vaarbewijs nodig. Leuke route om heerlijk te genieten op het water. Op naar een volgende keer!

– Sonja Hoevenaars

“Super leuke ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar in de avond, maar dan mét BBQ arrangement!”

– Vanessa van Katwijk

“Met onze kids gevaren. Genoeg ruimte om te spelen en lekker met hun voetjes in het water. Service was goed. Schone boot. Koelbox, muziek en een zonnetje. Een hele leuke ervaring en tot snel!”

– Chelly Zwanenburg

“Heerlijk voor vaderdag een ochtendje gevaren met de Qrafter, geweldige ervaring wat we zeker nog een keer gaan doen! Ook het lunch arrangement is een aanrader!!”

– Lusanne Maliepaard

Bekijk ook onze andere recensies op onze Qrafter Loungeboot Facebook pagina »

Hi, Qaptains hier👋

Waar kunnen we je mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bel Qaptains085 0657288 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 9:00 tot 20:00 uur is iemand aanwezig.
WhatsApp Qaptains Mail info@Qaptains.nl
Liever een eigen Qrafter?

Vaar 100% elektrisch, stil en schoon met onze Dutch-build modellen. Bekijk ons aanbod.