Instructiekaart

Instructiekaart

Melden op de locatie

In de bevestigingsmail hebben jullie het adres ontvangen waar jullie je kunnen melden. Daar wacht de walkapitein jullie op en brengt jullie naar de boten. Daar volgt een duidelijke instructie. Zorg ervoor dat je op tijd bent, of laat via onze Whatsapp weten dat jullie later zijn.

Tijdens het varen

  1. Belangrijk is dat je NOOIT volgas geeft. Vaar altijd op 50-75% van het vermogen. Dit vaart comfortabeler en is beter voor de motor, accu’s en de volgende huurders.
  2. Wil je ergens aanleggen? Gebruik het touw wat meegaat aan boord en gebruik de middenbolder om de boot vast te leggen.
  3. Houdt de routekaart goed in de gaten. Wijk niet teveel af van de routes op de kaart, om niet te laat terug te komen.
  4. Houd rekening met de omgeving. Zet de muziek niet te hard en houdt genoeg afstand van andere watersporters.

Muziekinstallatie

De gehele Qrafter vloot is voorzien van een bluetooth muziekinstallatie. Lukt het koppelen niet? Bekijk de instructie via deze link.

Pech of vragen tijdens het varen?

Tijdens het varen pech? Of een andere vraag omtrent jouw vaartocht? Je kunt het beste een Whatsapp sturen naar ons Qrafter nummer (085-0657288). Dit is een vast nummer waar wij onze apps op ontvangen.

Einde vaartocht

Zit jullie vaartijd erop? Vaar op tijd richting de plek waar jullie zijn vertrokken. Van de walkapitein krijgen jullie aan het begin te horen hoe jullie de boot het beste kunnen terugleggen.

Verlengen van jullie vaartocht

Heb je het naar je zin en zou je willen verlengen? Als er geen vaartochten ná jullie zijn ingepland kan dit. Ook in dit geval is het het makkelijkst om te bellen of appen met het meegegeven nummer. Een eventuele verlenging kunnen wij verrekenen met de borg die betaald is.

Hi, Qaptains hier👋

Waar kunnen we je mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bel Qaptains085 0657288 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 9:00 tot 20:00 uur is iemand aanwezig.
WhatsApp Qaptains Mail info@Qaptains.nl
Liever een eigen Qrafter?

Vaar 100% elektrisch, stil en schoon met onze Dutch-build modellen. Bekijk ons aanbod.